Sarah

Sarah

Sarah… Ooit was ze m’n kleine nichtje. Dan kwam ze bij me logeren en gingen we naar de nieuwste Disney-film. Daar huilde ik dan harder om dode reeënmoeders en leeuwenvaders dan zij. En daarna gingen we uit eten bij McDonald’s.

Inmiddels is Sarah groot. Zo groot dat ze zich onlangs verloofde met haar Amerikaanse vriend. Met wie ze volgende maand gaat trouwen. En binnenkort gaat samenwonen. In Amerika. Sarah krijgt het vuur van haar Tony, uiteraard. En ook van lekker eten in sterrenrestaurants. Maar dan blijft er zo weinig geld over om naar Amerika te vliegen.

En dus doen we voor deze ‘Wat ik kan leren van mijn Facebook-vrienden’-sessie iets waar we allebei warm voor lopen: een lange boswandeling. We maken de NS-wandeling Baarn – Hollandsche Rading (13 km). Of, nou ja, dat zijn we van plan te doen. Na 17 km geven we toe dat we verdwaald zijn en dat de NS zelfs tijdens een boswandeling voor vertraging kan zorgen.
Wel extra veel tijd om te leren, dat wel!

1. Als je zelf een planning voor je toekomst maakt en de deadlines voelen als een strop om je nek, veránder dan die planning. Het is jóuw planning.
2. De liefde van je leven hoeft zich niet in een roze wolk van verliefdheid te verstoppen. Echte liefde is van elkaar houden, terwijl je de ander ziet zoals hij is.
3. Wie langs gebaande paden loopt, kan leren van degenen die voorgingen.
4. Verdwalen is niets anders dan je op onbekend terrein begeven: als je maar lang genoeg rondloopt, vind je vanzelf de juiste weg.
5. Later als we groot zijn, beginnen we een pannenkoekenrestaurant. Omdat geen enkel voedsel zo vaak over de kop gaat als de pannenkoek. Maar dat doen we dan niet in Lage Vuursche, want daar zijn er al vijf.

Lieve Sarah, bedankt voor je lessen (bijvoorbeeld ook nog dat coachsurfing.org een verkapte datingsite is).

Zinzoeking-logo geoptimaliseerd

Leuk artikel? Deel het!

YOU MAY ALSO LIKE

Laat een reactie achter