Over Mij

Mijn naam is Margreet Botter (1971). Ik woon samen met man en zoon in het hart van Nederland. Al in mijn kindertijd vond ik ‘de zoektocht naar de zin van het leven’ het grootste avontuur dat een mens kan beleven. Mijn zoektocht leidde me langs spannende wegen. Ik kwam tal van mede-zinzoekers tegen. En het idee ontstond om voor alle mensen die net als ik op ‘ontdekkingstocht in het leven’ zijn, een overzicht van ontdekkingen te maken.

Lang heb ik wijsheid, kracht en schoonheid gezocht in verre reizen en bekende goeroes, totdat ik ontdekte dat het overal en in iedereen te vinden is, als je het maar wilt zien.

In 2020 vatte ik het plan op om een pelgrimstocht te gaan lopen in Japan. Corona wierp lange tijd roet in het eten, maar eigenlijk zorgde dat ervoor dat ik nóg beter ben voorbereid op 'de reis van m'n leven', terwijl ik ondertussen zóveel moois beleefde.Wandelend door Nederland, ontdekte en ontdek ik de schoonheid van onze omgeving, terwijl ik kracht opdeed voor m’n reis. Daarbij vind en deel ik hier de wijsheden die ik op m’n paden tegenkom. Ik hoop dat je me wilt vergezellen op deze ontdekkingstocht.

Van half februari tot half April 2023 loop ik eindelijk de twaalfhonderd kilometer lange pelgrimstocht langs 88 tempels op het Japanse eiland Shikoku.

Je kunt me op die reis virtueel vergezellen via  Facebook in Instagram. 

Contact

Wil je een boom met me opzetten, samen wandelen of heb je een vraag ? Stuur me hieronder een bericht. Ik probeer binnen twee dagen te reageren (behalve als ik op reis ben, kan het wat langer duren).

Zelf benieuwd welke levenslessen er in jou borrelen? Ik wil je helpen ze te vinden!

Invalid Email