Marathon Amersfoort

Amersfoortse halve marathon

21 km wandelen… ik draai er tegenwoordig m’n hand niet meer voor om. Dus toen ik onverwacht een startbewijs voor de Amersfoortse halve wandel marathon kon krijgen, was de beslissing snel gemaakt. Maar dit is net wat anders dan een etappe Pieterpad.

Met al die hardlopers en snelwandelaars om me heen liet ik me toch een beetje opzwepen. Niks paddestoelen fotograferen, op een bankje zitten of even een terrasje doen. Gewoon 21 km dóórgaan met Dancing on the Ceiling op repeat omdat dat nummer precies de goede beat had. Op het eind een snelwandelsprint voor de 20ste plek.

Met 6,5 km per uur was ik een uur eerder thuis dan gedacht. 😅

Ik vond het eerst wat overdreven, zo’n medaille, maar potverdikkie, ik ben er trots op!

Zinzoeking-logo geoptimaliseerd

Leuk artikel? Deel het!

YOU MAY ALSO LIKE

Laat een reactie achter